Nykäsyjä

6.10.2014

MIKÄ MEITÄ PUHUTTAA Kesäleikit on leikitty ja kesäkukat kuihtuneet. Muistoihin voin kuitenkin liittää kuvan aurinkoisen Savonlinnan sillankaiteen petunioista, jotka kaunistivat oopperamatkan suruvoittoista tunnelmaa. Kullervo-ooppera oli pitkästä aikaa parasta, mitä olen kokenut jokakesäisillä festivaaleilla. Esityksen musiikki, lavastus, ohjaus, esiintyjät ja kaikki lue lisää »

24.3.2014

Kaikkien aikojen El Clásico 23.3.2014 ”Tuskin koskaan on pelikentällä nähty yhtä paljon osaamista, itseluottamusta ja niin monta miljonääriä”, tuumi hän peliä seuratessaan.     Suomi nousuun Otaniemessä ideoitu epäonnistumisen päivä kokosi arvovaltaisen joukon suomalaisia poliitikkoja ja yritysjohtajia. Tämä sympaattinen ilmiö lue lisää »

4.2.2014

Jotakin sinistä Olen yrittänyt hävittää kaikki siniset valot kotoa ja vältän niitä muuallakin, vaihdoin jopa ”läppärini” näytön taustavärin, mutta se on vain turvallisuusharha, sillä kaikki näyttöruudut säteilevät sinistä valoa, myös televisioruutu. Jokaisen näkökykyään hellivän pitäisi muistaa, että silmätkin vaativat lepoa. lue lisää »

14.11.2013

Saunahalkoja Kesällä meitä säpsäytti uutinen, että EU aikoo kieltää koivuhalkojen myymisen ja polttamisen. ”Kohta ne kieltävät koivujen kaatamisenkin,” arveli hän. Uutinen osoittautui myöhemmin ankaksi, mutta mökkipihalta kaadettiin useita 30-metrisiä koivuja sähköjohtojen läheisyydestä. Jälleen kerran saatoin omin silmin todeta, että puu lue lisää »

22.9.2013

Silmää hivelevää kauneutta Venuksen kengät, tässä ne ovat nuo aarteet. Orkidea on kukkien kuningatar, eittämättä, ja Venuksen kenkä kenkien jumalatar. Se kukkii parhaimmillaan pari kertaa vuodessa ja kukinto kestää noin kuukauden. Kaksi suomalaista yhdistystä, Janhuan Orkidearanta Oy ja Sulkavan Lumikukka lue lisää »
« Sivu 1, 2, 3 »